Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 16 de juliol.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el servei ferroviari va quedar interromput aquest dilluns entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per la sortida d’un eix de la maquinària de la via, segons va informar la companyia pública de gestió de la infraestructura, Adif.

En un missatge difós a Twitter, l’empresa va indicar que l’avaria afectava la circulació de trens entre les estacions de Vilaverd i la Plana-Picamoixons i que els seus tècnics treballaven per solucionar la incidència tan aviat com els sigues possible.

Aquest dimarts es manté habilitat un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Lleida-Pirineus i La Plana Picamoixons a l’espera dels treballs que s’estan desenvolupant des d’Adif.

Passem a l’actualitat cultural. Del 16 al 18 de juliol, el Claustre del Convent de Carme és l’escenari d’una nova edició del cicle “En Viu”, un combinat musical maridat amb vins de la DO Tarragona.

Els tres concerts estan previstos a les 22 hores i l’accés és gratuït. La primera proposta, prevista per aquest dimarts, és l’actuació del grup vallenc, Fenya Rai, que presenta el seu nou disc Una ronda més.

De cara a dimecres serà el torn de Marc Parrot amb En Concert, un recorregut per la seva trajectòria de 30 anys en solitari a través de les cançons més celebrades i triades per a l’ocasió.

L’En Viu 2024 clourà dijous amb un altre concert amb segell local. Es tracta d’una proposta d’A2 amb Anna Pàmies i Adrià Torres, els quals oferiran un repertori nodrit d’estils i períodes musicals des del pop i el jazz fins al neo-soul.

També us recordem que des del 15 de juliol s’obren les inscripcions per veure les diades castelleres de la Firagost i el 10 de setembre des del balcó de l’Ajuntament de Valls.

La inscripció es pot realitzar online ja que només cal omplir la sol·licitud que es podrà trobar al portal municipal https://participa.valls.cat. També es podrà realitzar la inscripció a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament en l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 13 hores).

El sorteig es farà el proper dijous 1 d’agost. Les persones guanyadores es donaran a conèixer mitjançant la publicació dels números facilitats en el moment de formalitzar la sol·licitud o inscripció, a la pàgina web  www.valls.cat, a les xarxes socials municipals, als mitjans de comunicació i també es comunicarà telefònicament.

I en esports, el Sant Maure serà el primer rival de la Unió Esportiva Valls a la Lliga Elit de futbol. El primer compromís oficial dels blancs-i-vermells a la màxima competició de la Federació Catalana de Futbol serà el proper diumenge 22 de setembre a l’estadi del Vilar.

Després del Sant Maure, els homes d’Àlex González visitaran diumenge 29 de setembre el Castelldefels, equip que l’any passat jugava a 3ª RFEF. A partir d’aquí 28 jornades més d’una competició de 16 equips que acomiadaran el 17 de maig, a casa, contra el Figueres.

El retorn de l’extècnic, Manel Cazorla, a l’estadi del Vilar, serà el proper 24 de novembre amb el derbi que enfrontarà als vallencs amb la Pobla de Mafumet. El partit de tornada està previst pel 6 d’abril.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT