Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 17 de juliol.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Cambra de Comerç de Valls, Indústria i Serveis organitza la primera edició del Mercat de Vins i Caves de l’Alt Camp en el marc de la Firagost que tindrà lloc els dies 6 i 7 d’agost.

El Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs serà l’escenari d’un esdeveniment de caire cultural i divulgatiu dels vins i caves amb la finalitat de fomentar la seva compra a la comarca. Hi participaran 11 cellers. 

L’horari del Mercat de Vins i Caves serà els dos dies de la Firagost de 17 a 22 hores. Els visitants que comprin 3 ampolles, a escollir entre els productes que s’hi exposin, no hauran de pagar entrada. Per la seva banda, si no es realitza la compra, el cost de l’entrada serà de 20 euros per poder fer els tastos.

Parlem de comerç. La campanya “Comprar al comerç local de Valls, té regal!” és una iniciativa conjunta de la Unió de Botiguers de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç per tal d’incentivar les compres als establiments locals durant l’estiu.

Totes aquelles persones que vulguin participar de la campanya hauran de fer sis compres en sis comerços de la ciutat fins al 7 d’agost  i emplenar la butlleta que trobaran als establiments adherits a la campanya. El comerç posarà un segell per cada compra superior a 10 euros. 

Els tiquets de compra s’hauran de guardar fins als dies de Firagost ( 6 i 7 d’agost) i juntament amb les butlletes omplertes es podran dipositar a l’estand d’informació de la Cambra de Comerç de Valls, ubicat al Carrer Germans Sant Gabriel.  Per fer sis compres en sis comerços locals hi haurà un premi d’un producte de proximitat. A més, s’entrarà en el sorteig de 2 vals de 500 euros per anar de viatge.

El sorteig serà públic i es farà el dimecres 7 d’agost a les 18:30h a la Plaça del Pati de Valls. La persona guanyadora ha d’estar present físicament a la plaça en el moment del sorteig. S’haurà d’acreditar la identitat amb el DNI, Passaport o Carnet de Conduir. S’aniran traient butlletes fins que surti la persona guanyadora a la mateixa Plaça.

En l’àmbit de Joventut,  destaquem fins al 27 de setembre (excepte el mes d’agost) és obert el període de sol·licituds per als ajuts per a estudis postobligatoris.  Les bases de la convocatòria es poden trobar a la pàgina web de Valls Jove.

I en esports, ens volem fer ressò que ha començat el període d’inscripció de les activitats esportives del Patronat Municipal d’Esports pel curs 2024-25.

Les inscripcions s’obren per a aquells usuaris i usuàries que no han realitzat activitat esportiva el curs anterior, i es poden realitzar a través de la plataforma online Egosport o presencialment al Centre Esportiu Municipal El Fornàs en horari obert al públic.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT