Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 18 de juliol.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la  Societat de Sant Antoni de Valls organitza l’exposició “Un gran patrimoni, una gran història”, que tindrà lloc durant els dos dies de la Firagost, els propers 6 i 7 d’agost.

La mostra oferirà als visitants una oportunitat única per conèixer en profunditat el valuós patrimoni de carros, guarniments i altres elements significatius dels Tres Tombs de Valls.

A la Firagost, la Societat de Sant Antoni també desenvoluparà dimarts 6 d’agost la Cercavila amb genets, carruatges i carros de pagès i el concurs d’arrossegament amb Trineu. El mateix dia, a la nit, a l’esplanada dels Molls de l’Estació,  hi haurà sopar amb Food Truck i música amb DJ Oki.

Més cultura. Tres dels muntatges més aplaudits de la cartellera actual i amb repartiments de luxe encapçalats per Àngels Gonyalons, Ramon Madaula, Roger Coma i Mònica Glaenzel protagonitzaran la propera temporada de tardor als Teatres de Valls.

Amb el lema «si vols seure al principi, no ho deixis pel final» s’inicia la venda de l’abonament de temporada amb importants descomptes per veure «El Favor» (28 de setembre), «Conqueridors» (20 d’octubre) i «Llegat» (16 de novembre), les tres comèdies esbojarrades per gaudir al Centre Cultural Municipal incloses a la nova temporada.

Els abonaments es poden adquirir presencialment a les taquilles del Teatre Principal en l’horari habitual d’obertura i les 24 hores del dia a través del portal web municipal www.valls.cat.

També ens fem ressò que la sala 1 del Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona acull una nova exposició de l’artista vallenc Jordi Saurí sota el títol ‘Les 4 estacions 2.0’.

Es tracta d’un projecte d’investigació visual i instrumental que pren com a punt de partida la imatge, creant fotografies creatives i experimentals que juguen amb els efectes òptics.

L’exposició és una iniciativa singular que barreja gèneres i presa com a punt de partida la imatge, una sèrie de fotografies creatives i experimentals que juguen amb els efectes òptics, empren el color de manera expressionista i, fins i tot, surrealista. Mitjançant iniciatives ‘transmèdia’, Saurí, pretén desenvolupar un nou marc artístic de creació entorn d’aquest tema tan obert a múltiples perspectives.

L’accés a la inauguració i l’entrada a l’exposició és de caràcter gratuït. Els horaris són de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Diumenges i festius sempre oberts d’11 a 14 hores.

També recordem l’horari d’estiu de la Biblioteca Carles Cardó. De dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

I en esports, recollim que el futbolista vallenc Roger Figueras ha fitxat pel CD Tudelano de 2a RFEF. Figueras, que ocupa la posició defensiva, ha lluït la samarreta del Lleida Esportiu en les tres últimes temporades.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT