Els dies 6 i 7 d’agost, Valls celebrarà la 68a edició de la Firagost,  la Festa Major del camp català amb una clara aposta pels productes quilòmetre zero.

PUBLICITAT

L’Agroinnova, un de les novetats de l’any passat, adoptarà un format més divulgatiu amb unes conferències que tindran lloc a la Biblioteca Popular i la sala d’actes de la Cambra de Comerç. Pel que fa la maquinària s’ubicarà a la zona del passeig de l’Estació.

Quant a càlculs, el president de la Cambra,  Josep Maria Rovira, ha explicat que s’esperen més 200 expositors i 100.000 visitants a la capital de l’Alt Camp.

La  68a Firagost de Valls també comptarà amb els espai de fruita, productes agrícoles, vins i caves, plantes, flors i herbosteria al carrer de la Cort; automoció al passeig de l’Estació, alimentació artesanal i estands diversos als carrers del Teatre, Jaume Huguet i adjacents a la zona del Pati; artesania a la plaça del Quarter; cervesa i Foodtrucks al Pati; Estands institucionals i associacions al carrer Germans Sant Gabriel i el primer Mercat de Vins i Caves al pati de Sant Roc. Tampoc hi faltaran les activitats cavallars als Molls de l’Estació i la gran actuació castellera de les dues colles dels Xiquets de Valls a la plaça del Blat.

PUBLICITAT