L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i diferents regidors i regidores del govern municipal, van acudir dissabte a Tarragona en un acte convocat per la Plataforma Dignitat a les Vies i Promoció del Transport Públic.

PUBLICITAT

El motiu de la trobada va ser el tall del corredor del mediterrani ferroviari a l’altura de Roda de Berà durant cinc mesos previst a la tardor que ha encès les alarmes dels usuaris i alcaldes del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’acte va servir per plantejar propostes com connectar Tarragona amb la línia d’alta velocitat per arribar a Barcelona o aprofitar la línia Valls-Picamoixons. A banda, es va reclamar un servei alternatiu per carretera i una taula de seguiment amb Renfe i Adif.

Mitjançant una piulada, l’alcaldessa, Dolors Farré, va reclamar un servei de trens de passatgers de qualitat a totes les comarques. A més, va expressar la preocupació de la improvisació del Ministeri amb les obres del túnel Reus – Roda i del Corredor del Mediterrani que significaria el pas de trens  de mercaderies per Valls, un fet en què sempre s’hi ha oposat.

PUBLICITAT