Els dies 6 i 7 d’agost, Valls acull la 68a edició de la Firagost, la fira-exposició del Camp Català amb una clara aposta pels productes quilòmetre zero.

PUBLICITAT

L’acte inaugural de la Firagost tindrà lloc aquest dimarts, a les 19 hores, al saló de plens de l’Ajuntament, presidit per la consellera d’Acció Exterior i de la Unió Europea de la Generalitat en funcions, Meritxell Serret.

Pel que fa els càlculs, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Josep Maria Rovira, explica que la present edició té més de 200 expositors inscrits.

L’Agroinnova, una de les novetats de l’any passat, adopta un format més divulgatiu amb unes conferències que tindran lloc a la Biblioteca Popular i la sala d’actes de la Cambra de Comerç. D’altra banda, la maquinària agrícola es troba instal·lada a la zona del passeig de l’Estació.

La Firagost d’enguany, entre d’altres propostes, presenta el primer Mercat de Vins i Caves de l’Alt Camp al pati de Sant Roc. Tampoc hi faltaran les activitats cavallars i la gran actuació castellera de les dues colles Xiquets de Valls de dimecres, a partir de les 20.15 hores, a la plaça del Blat.

PUBLICITAT