Compromís casteller d’alta intensitat de les dues colles dels Xiquets de Valls aquest dijous a la Bisbal del Penedès en el marc de la diada de la Mare de Déu d’Agost.

PUBLICITAT

L’actuació, que també comptarà amb la participació de la colla local i els Castellers de Vilafranca, es farà a les 18 hores per primera vegada a la historia per evitar les altes temperatures.

Després d’una Firagost extraordinària, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls volen garantir, com a mínim, castells bàsics de 9 en aquesta actuació assenyalada de l’estiu. A més, hi ha possibilitats altes que ambdues agrupacions puguin apostar per construccions de gamma extra.

A la mateixa plaça, els Castellers de Vilafranca hi podrien portar el 2de9 i el pilar de 8 amb folre i manilles, mentre que els Bous de la Bisbal confien assolir el primer 4de7 amb el pilar de l’any.

El sorteig de la diada de la Bisbal, celebrat aquest dimarts, va determinar que els Bous de la Bisbal actuïn en primera posició. Els seguiran, per aquest ordre, Vella, Verds i Joves.

PUBLICITAT