La Colla Vella dels Xiquets de Valls assoleixen amb gran nota el tourmalet de les diades del Catllar i l’Arboç amb l’estrena del 4de9 net. Els de Manel Urbano assolirien la diada del Catllar amb l’objectiu del castell net: el 4de9. En primera ronda, quedaria en carregat el 4 de 9 amb folre, estructura que ja es va descarregar per Firagost però en la descarregada en el pis de quarts, el pilar va acabar cedint. En segona ronda, la Vella atacava el seu castell objectiu: el 4de9 sense folre.

PUBLICITAT

Els de Manel Urbano el van deixar en carregat, però la sensació és que ben aviat podriem veure la descarregada del castell total. En tercera ronda, la Colla Vella assolia i descarregava amb fermesa el 3de9 amb folre amb aspiracions i superiors i assoliria la gran estrena del Catllar: el pilar de 8 amb folre i manilles.

Una diada del Catllar que va compartir grans castells de gamma extra amb els Castellers de Vilafranca, que van descarregar el 4de9 amb folre i pilar, el 3de10 amb folre i manilles, el pilar de 8 amb folre i manilles. Al Catllar, quedaria pendent el 5de9 amb folre que quedava en carregat.

Per la seva banda, la Jove de Tarragona també va deixar una gran actuació amb la tripleta de 9 i el pilar de 8 amb folre i manilles cinc anys després. Els liles van descarregar el 3 de 9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 2 de 9 amb folre i manilles. Una actuació sublim de les 3 colles al Catllar.

I finalment, L’Arboç. Un Arboç que amenaçava de pluja però que va veure nous gammes extra de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i un altre objectiu: el 2de8 net. La Vella començava amb el 3de9 amb folre per atacar el 2de8 net que quedaria en carregat quan l’enxaneta feia la seva sortida. Finalment, els del Portal Nou executarien el 4de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre per tancar la diada.

A l’Arboç, els Verds descarregarien el 4de9 amb folre, el 5de9 amb folre que restava pendent al -Catllar i l’assolirien, i el pilar de 8 amb folre i manilles, cloent una gran diada per la colla vilafranquina. La Jove de Tarragona obria amb un bon 3de9 amb folre, però desmuntarien el 4de9 amb folre en segona ronda. Finalment, els d’Adrià Calvet es refarien amb el 4de8 amb el pilar i el 2de8 folrat. Reduir objectius per atacar per segon dia consecutiu el pilar de 8 amb folre i manilles.

La colla local, els Minyons de l’Arboç, tindrien un intent desmuntat de 3de7, tot i que el descarregarien en tercera ronda, descarregarien el 2de6 i el 4 de 6 amb el pilar.

Unes diades de l’Arboç i al Catllar on la Colla Vella dels Xiquets de Valls arriben havent portat a plaça castells totals per encarar de la millor forma, la diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès. Una diada que podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT