En la que ha sigut la segona jornada castellera del cap de setmana la Colla Joves Xiquets de Valls va arribar a Igualada amb la intenció de realitzar el 2d9 amb folre i manilles, i el pilar de 8 amb folre i manilles, un castell que aquest any havien dominat amb èxit. Amb aquesta motivació, van començar la jornada amb el 3 de 9 amb folre.

PUBLICITAT

La segona ronda va portar dificultats inesperades. Els vermells van intentar el 2d9 amb folre i manilles, però una pausa de l’enxaneta va desestabilitzar el castell, provocant la seva caiguda just després que la canalla hagués fet l’aleta. Després d’aquest entrebanc, van continuar descarregant amb seguretat el 4d9 amb folre i el 2d8 amb folre respectivament. En aquest punt, la pluja va prendre el protagonisme de la diada i va obligar a la seva suspensió deixant a la colla Joves sense possibilitat de tornar a provar les manilles a la ronda de pilars.

La colla Joves arriba a la diada de Sant Fèlix de divendres vinent amb un sabor agredolç que ben segur que tractaran de solucionar durant els assajos.

PUBLICITAT