Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 2 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem una nova temporada de l’Infopòdcast a Ràdio Ciutat de Valls. Un contingut de tres minuts per conèixer tota l’actualitat de la nostra ciutat. A més, també hi trobareu el repàs dels actes més rellevants i informacions de servei de la capital de l’Alt Camp.

Comencem explicant-vos que la família de la Mia, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han volgut informar de l’evolució de la menor atesa aquest divendres en el marc de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès.

En el comunicat s’explica que després del trasllat a l’Hospital Sant Joan de Déu i un TAC, se li va practicar una operació d’urgència de la que els cirurgians van sortir optimistes. Superades unes hores prudencials on tot evolucionava favorablement, aquest dissabte els metges han
despertat a la Mia, qui està conscient i ha pogut parlar amb la família, està estable i sembla que l’evolució és bona.

Durant els propers dies, se seguirà informant de qualsevol novetat que sigui de rellevància pública a través dels canals oficials i d’acord sempre amb la voluntat de la família. Així que preguem, un cop més, respecte i prudència en tot el que no siguin informacions oficials.

Tot i la gravetat que es podia preveure inicialment després de la caiguda, els pronòstics actuals son positius. S’aprofita per agrair als serveis sanitaris la impecable atenció en
tot moment. La família i la Colla Vella dels Xiquets de Valls volem agrair totes les mostres de suport i recolzament que hem anat rebent. El món casteller hA tornat a fer més pinya que mai.

La Coordinadora de Colles Castelleres resta a la disposició de tots els mitjans per tal de facilitar la cobertura informativa en tot el que refereix a l’àmbit de la seguretat al món
casteller.

En l’àmbit de Mobilitat, us recordem que a partir d’aquest dilluns 2 de setembre es restablirà l’horari de pagament de les zones blaves de Valls.  L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20 hores i dissabte de 9 a 13 hores. Pel que fa la zona del Vilar s’haurà d’abonar el tiquet de dilluns a dissabte de 16.30 a 21 hores.

Pel que fa l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins el 12 de setembre obrirà en horari presencial. L’atenció presencial serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, mentre que la telefònica serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

I en esports, la Unió Esportiva Valls va superar aquest dissabte el Reus FC Reddis de 3a RFEF en el partit de presentació. Els de l’Alt Camp es van endur el matx a la tanda de penals després que els 90 minuts de joc van acabar sense gols.

El conjunt dirigit per Àlex González, amb una plantilla de 25 jugadors, encarrila amb bon peu la preparació de cara el  primer partit oficial de Lliga Elit que tindrà lloc diumenge 22 de setembre a casa davant el San Maure.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT