Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 3 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que  l’evolució de l’aixecadora de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Sant Fèlix continua sent positiva. Aquest dilluns la família, la colla i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han donat a conèixer en un comunicat que ha abandonat l’UCI i ha estat traslladada a planta. A més, han informat que la recuperació ha estat “molt bona i ràpida”.

D’altra banda, en el comunicat reafirmen que el casc “va complir la seva missió de manera efectiva, ajudant a minimitzar les conseqüències de la caiguda. Així, la Coordinadora reafirma el seu compromís amb la seguretat i explica que ja està treballant per analitzar detalladament l’incident.

El Centre Cívic de Valls comença aquest nou curs 2024-2025 amb quasi una cinquantena de propostes per a diversos públics, des d’infants fins a gent gran.

Amb aquest, el Centre Cívic arriba al seu dotzè curs des del seu actual emplaçament a la Biblioteca Carles Cardó, amb més de 500 activitats programades al llarg d’aquests anys i l’assistència i participació de milers de persones.

En total, la programació d’aquest trimestre compta amb 47 propostes, entre les quals destaquen cursos, activitats i espectacles infantils. Com a novetat, hi apareix el Minicivic, els contes infernals o la setmana de la ciència.

El període d’inscripcions s’iniciarà el proper dimecres 4 de setembre per a les activitats destinades al col·lectiu de la gent gran i el 9 de setembre per a la resta.

En l’àmbit cultural, us expliquem que fins el 17 de setembre el Museu de Valls romandrà tancat per vacances. Tot i això, en aquest període es poden fer visites concertades. Per a més informació podeu trucar al telèfon 680653472.

Parlem del Temps. El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat l’avís de situació meteorològica de perill de pluja. Es demana a tota la ciutadania seguir les indicacions de Protecció Civil.

I en esports, el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó de Tercera FEB va començar aquest dilluns els entrenaments de la pretemporada.

La plantilla dirigida per Víctor Neila compta amb noves incorporacions, però també amb jugadors de la temporada passada.

El CB Valls té aquest dissabte, a partir de les 12.30 hores, al Palau d’Esports de Tarragona, el primer amistós davant el Manresa B.  El debut a la lliga està previst per dissabte 12 d’octubre contra el Mataró Parc Boet. El matx es disputarà, a partir de les 18.45 hores, al pavelló Joana Ballart.

Pel que fa el futbol, La Unió Esportiva Valls es va emportar el seu trofeu de presentació, disputat dissabte a la tarda a l’estadi del Vilar, davant del Reus FC Reddis.

Vallencs i reusencs després d’empatar sense gols en els 90 minuts del temps reglamentari van resoldre el partit als penals. Al final, els locals es van proclamar guanyadors per 3 a 2.

Un matx en què el conjunt de la capital de l’Alt Camp va mostrar molt bones sensacions davant d’un equip de superior categoria. A més, es van poder veure en acció les noves incorporacions.

La UE Valls torna a tenir amistós diumenge a casa, a partir de les dotze del migdia, contra La Canonja de 1a Catalana.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT