Les xarxes socials de l’Ajuntament de Valls han informat aquest dimecres que les pluges que han caigut a primera hora del matí han provocat talls de circulació a la carretera de Montblanc i l’accés a la partida de Baiona.

PUBLICITAT

Cap a les 10 del matí, s’ha pogut reobrir la circulació a la carretera del Montblanc, encara que el consistori ha recomanat tenir prudència davant les pluges intenses que s’esperen al llarg de la jornada.

El Servei Meteorològic de Catalunya, també conegut com a Meteocat, ha emès un avís de situació meteorològica de perill alt per intensitat i acumulació de pluja en tota la demarcació de Tarragona, o sigui, al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, durant aquest dimecres.

Segons les previsions, les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en 30 minuts. Així doncs, el grau de perill establert pel Meteocat és de 4 sobre 6, el que equival a un risc alt.

A més, el Meteocat assegura que els xàfecs aniran acompanyats de tempesta. D’altra banda, les temperatures baixaran considerablement i, mentre que la màxima se situarà en els 23 graus, la mínima no superarà els 16 ºC.

PUBLICITAT