L’aixecadora de la Colla Vella dels Xiquets de Valls ingressada des de divendres a l’Hospital de Sant Joan Déu per la caiguda del 4de9 sense folre a la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès ha rebut aquest dimecres l’alta mèdica.

PUBLICITAT

La família de l’aixecadora, la Colla Vella i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han donat a conèixer a través d’un comunicat que la Mia ja ha rebut l’alta mèdica i es troba casa.

Les tres parts han fet arribar conjuntament l’agraïment als professionals sanitaris per l’evolució tan positiva i ràpida que ha tingut des de la caiguda del passat divendres 30 d’agost a la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès.

Després d’un període de recuperació a l’Hospital de Sant Joan de Déu, on va ser traslladada primer a la Unitat de Cures Intensives i posteriorment a la planta, l’aixecadora dels de la camisa rosada acabarà la recuperació al seu domicili. A més, l’equip mèdic que la tracta no espera seqüeles a llarg termini.

Finalment, la família, la Colla Vella i la Coordinadora han volgut fer arribar l’agraïment profund a totes les persones, entitats i institucions que han transmès mostres de suport i afecte en aquests dies.

PUBLICITAT