Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 4 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el Servei Meteorològic de Catalunya, també conegut com a Meteocat, ha emès un avís de situació meteorològica de perill alt per intensitat i acumulació de pluja en tota la demarcació de Tarragona, o sigui, al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, durant aquest dimecres.

Segons les previsions, les precipitacions poden superar els 20 litres per metre quadrat en 30 minuts. Així doncs, el grau de perill establert pel Meteocat és de 4 sobre 6, el que equival a un risc alt.

A més, el Meteocat assegura que els xàfecs aniran acompanyats de tempesta. D’altra banda, les temperatures baixaran considerablement i, mentre que la màxima se situarà en els 23 graus, la mínima no superarà els 16 ºC.

Temps per la cultura. El Grup del Teatre Principal protagonitzarà una de les grans novetats de la temporada de tardor dels Teatres de Valls amb l’obra “8 dones”.

Des de fa mesos el GTP treballa en la producció i els assajos d’una nova producció pròpia que es representarà els dies 25 i 26 d’octubre coincidint amb la Fira de Santa Úrsula.

“8 dones”, de Robert Thomas, és un muntatge amb segell femení que transcorre en una casa pairal de la burgesia francesa dels anys 50 del segle passat. Combina l’humor i la tragèdia. A més, té un final que no deixarà indiferent a ningú. D’altra banda, el cartell de l’obra presenta altes dosis d’intriga amb la pregunta qui és l’assassina?.

“8 dones” completa l’oferta anual del Grup del Teatre Principal amb les representacions dels Pastorets Principals per Nadal, el Ball de Vells per la festa major de Sant Joan o l’Escape Room.

Seguim explicant-vos que dimecres 11 de setembre no hi haurà mercat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. El mercat de la roba i el de la fruita i la verdura se celebraran el dimarts 10 de setembre.

Es mantindran les ubicacions de les parades, excepte al carrer Germans Sant Gabriel, al carrer de la plaça del Quarter i al carrer del Teatre, que no hi haurà cap parada.

D’altra banda, el 4 d’octubre és el darrer dia de la convocatòria per presentar sol·licituds de subvencions per actuacions de rehabilitació al centre històric de Valls efectuades entre l’1 d’octubre de 2023 i el 30 de setembre de 2024.

Pel que fa l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins el 12 de setembre obrirà en horari presencial. L’atenció presencial serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, mentre que la telefònica serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

I acabem amb un apunt breu d’esports.  L’exnedadora olímpica Andrea Fuentes, nascuda a Valls, i qui era fins ara la seleccionadora de l’equip de natació artística dels Estats Units s’ha convertit en la nova seleccionadora espanyola.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT