Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 6 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el departament d’Emprenedoria de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera amplia la cartera d’activitats de VallsEmprèn amb un nou programa que arrenca aquest mes de setembre de suport a emprenedors.

El projecte va adreçat tant a emprenedors amb una idea de negoci com també a empreses que vulguin millorar en alguna competència.

El programa és gratuït i inclou formació, assessorament, suport en la cerca de finançament, mentoria i tot el necessari per tirar endavant el projecte empresarial o comercial. Se’n podran beneficiar unes 15 persones.

Amb l’obertura de les inscripcions de la primera edició d’aquest programa, que es desenvoluparà entre mitjans de setembre i mitjans de desembre, s’haurà aconseguit ampliar els serveis del departament d’Emprenedoria de l’Institut Municipal de Vallsgenera.

En l’àmbit d’Educació, destaquem que el Consell Comarcal de l’Alt Camp, a través de l’Àrea d’Ensenyament, ha resolt provisionalment les sol·licituds d’ajuts individuals de menjador per raons socioeconòmiques i geogràfiques per al curs 2024 – 2025.

Durant el termini ordinari, s’han presentat un total de 1.093 sol·licituds, de les quals 892 han estat aprovades. Del total d’ajuts aprovats, 516 corresponen a ajuts del 100% de la despesa del servei de menjador, mentre que 376 sol·licituds han rebut un ajut del 70% del cost del servei de menjador. La despesa màxima prevista per a aquestes ajudes ascendeix a 893.100,76€, amb una distribució notable entre les escoles dels municipis de la comarca.

El municipi de Valls, amb una total de 575 ajuts concedits, concentra el 66% del pressupost total, amb una despesa de 589.839,49€.

Temps per als castells. Les dues colles dels Xiquets de Valls tornen a les places després de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. S’esperen actuacions amb castells de 8 pisos.

 La Colla Vella actua dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça Catalunya del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, per actuar acompanyada de la colla local.

Pel que fa la Colla Joves serà diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça Major de Montblanc, per prendre part en la diada de la Serra. Els del carrer d’en Gassó compartiran escenari amb els Torraires locals i els Xiquets de Vila-seca.

I en esports, ens fem ressò que el Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó disputa aquest dissabte al Palau d’Esports de Tarragona, a partir de dos quarts del migdia, el primer amistós de pretemporada davant el Manresa B.

En futbol, la Unió Esportiva Valls jugarà diumenge, a les dotze del migdia, al Vilar, un amistós contra La Canonja. El mateix dia, l’Atlètic de Valls es presenta davant la seva afició, a partir de tres quarts de set de la tarda, amb un matx davant la Pobla de Mafumet B.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT