L’Assemblea Nacional Valls-Alt Camp es suma a la  manifestació d’enguany, organitzada per l’ANC, Òmnium, l’AMI, el Consell de la República, la Intersindical i el CIEMEN, té com a lema “Tornem als carrers: independència”, i vol deixar clar que l’independentisme és l’únic projecte de futur per a un país més just políticament i socialment.

PUBLICITAT

La mobilització serà descentralitzada en cinc ciutats: Barcelona, Tarragona, Tortosa, Lleida i Girona. Cada localitat denunciarà greuges que es sofreixen pel fet de pertànyer a l’Estat espanyol i que estan estretament vinculats a l’espoli continuat que viu Catalunya.

En el cas de Tarragona, on participarà l’ANC Valls-Alt Camp, el greuge serà el sistema ferroviari. La manifestació sortirà a les 16 h del passeig de les Palmeres (al capdamunt de la Rambla) per arribar a les 17 h al monument dels Herois del 1811. L’ANC de Valls organitza busos, al preu de 5 euros, per desplaçar-se cap a Tarragona. La sortida és a les 15:15 hores des de l’estació de busos de la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT