Aquest dimarts 10 de setembre, a partir de les 19 hores, tindrà lloc la inauguració de les obres del campanar de l’Església de Sant Joan Baptista.

PUBLICITAT

L’acte comptarà amb la presència de les màximes autoritats de l’Ajuntament de Valls, Diputació de Tarragona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Arquebisbat de Tarragona que han ajudat a finançar el projecte.

A finals del passat mes de juliol es va acabar el desmuntatge de la bastida, que ha cobert completament el campanar vallenc durant els treballs de restauració d’aquesta emblemàtica icona arquitectònica de la ciutat. Han estat onze mesos de feina i un milió d’euros d’inversió per assegurar l’estabilitat de la torre.

S’han acabat les obres i totes les factures ja estan pagades, però resten dos crèdits, un de 330.000 euros i l’altre de 430.000 euros, per pagar. Una part dels quals s’eixugaran en el moment que les diverses institucions vagin pagant les subvencions compromeses, però hi ha una segona part, important, que encara no està garantit el seu finançament. És per això que la comissió fa una crida a tots els vallencs perquè ajudin a sufragar els deutes pendents.

Arran de la inauguració de les obres, la Comissió Ciutadana ha preparat unes visites especials per tots els donants del campanar el 12, 13 i 14 de setembre.

PUBLICITAT