Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 13 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que s’aturaran 14 trens diaris a Valls. Ho han fet públic a les xarxes socials l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré; la plataforma Propera Valls i Amics del Ferrocarril. En els últims dies, les tres parts han fet un front comú contra el pla alternatiu de trens que s’implementarà, a partir de l’1 d’octubre, amb motiu de les obres al túnel de Roda de Berà. En un primer moment, només es contemplava que fessin parada dos trens a la capital de l’Alt Camp.

Així doncs, Valls comptarà amb una oferta de 7 trens diaris per sentit amb Barcelona. D’altra banda, Cambrils i Vila-seca disposaran de servei d’autobús amb Sant Vicenç de Calders. Finalment, hi haurà una millora de la informació als usuaris en xarxes socials i a bord dels trens.

Més mobilitat. L’Ajuntament de Valls s’uneix amb Telpark per fomentar el comerç local. Les persones usuàries dels aparcaments de Sant Francesc i el Pati podran estacionar el seu cotxe durant 12 hores per 1,99 euros o 1,49 euros respectivament a partir del 30 de setembre. L’objectiu d’aquesta campanya es continuar impulsant i donant suport a l’hostaleria i el comerç.

Seguim amb Seguretat. Raquel López, nova inspectora en cap de la Policia Local de Valls. Es tracta d’un perfil amb una àmplia experiència de 24 anys, i en l’actualitat, és l’única dona inspectora a Catalunya al capdavant d’una prefectura de policia local.

Al llarg de la seva carrera, Raquel López ha exercit com a policia local a diferents ajuntaments, entre ells Salou, Mont-roig del Camp, Montblanc i Cambrils. Ha estat Cap de Policia durant 5 anys a Montblanc i la seva última responsabilitat fins ara havia estat la d’Inspectora cap, durant gairebé dos anys, de la Policia Local de Cambrils.

Temps per als castells. Nou cap de setmana d’actuacions per les dues colles dels Xiquets de Valls. La Colla Joves participa dissabte, a les 18 hores, a la diada de la festa major petita d’Altafulla. Una cita de la plaça del Pou en què hi volen rodar el 3de9 amb folre i la gamma alta de 8. Els del carrer d’en Gassó estaran acompanyats de la colla local, els Nens del Vendrell i els Xiquets de Reus.

De cara a diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de la Font de Tarragona, hi ha prevista la diada del primer diumenge de Festes de Santa Tecla a Tarragona amb la presència de la Colla Vella. Els rosats tenen ganes de portar-hi més d’un castell superior al 3de9 amb folre. L’actuació també comptarà amb els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Tarragona.

I un apunt d’esports. La Unió Esportiva Valls té aquest diumenge, a partir de les 19 hores, a l’estadi del Vilar, el darrer amistós de Pretemporada. El rival serà l’Amposta, equip que enguany competirà a Segona Catalana.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT