Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 16 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la Colla Vella dels Xiquets de Valls va tenir una jornada dura a la diada del primer diumenge de Festes de Santa Tecla a Tarragona celebrada aquest diumenge a la plaça de la Font. Els de la camisa rosada van carregar el 4de9 amb folre i el pilar i el 2de9 amb folre i manilles després del sotrac de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del passat 30 d’agost. Van redreçar les dues caigudes amb el 4de9 i el pilar de 7 folrats.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona va aconseguir descarregar el 2de9 amb folre i manilles de sortida després d’un intent desmuntat. Tot seguit, van carregar el primer 5de9 amb folre de l’any. Van rubricar l’actuació amb el 3de9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Els Xiquets de Tarragona van començar amb bon peu amb el 5de8, però van deixar a mitges el 3de9 amb folre a la segona ronda. A la tercera i quarta ronda es van estavellar amb el 4de9 amb folre, castell que van deixar en intent desmuntat i intent respectivament.

Els Castellers de Vilafranca van tenir una sortida ambiciosa amb el 4de9 amb folre i el pilar. A continuació, van fer un intent desmuntat de 2de9 amb folre i manilles, 3de9 amb folre, 9de8 i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Més castells. A Altafulla, dissabte a la tarda, la Colla Joves Xiquets de Valls va portar el 4de8 amb el pilar, el 3de9 amb folre, el 4de8 i el pilar de 7 amb folre en la diada de la Festa Major petita.

Els Nens del Vendrell van bastir el 4de8, el 7de8 i el 3de8, mentre que els Xiquets de Reus van ajuntar els dos bàsics de 8 i el 5de7.

La colla amfitriona, els Castellers d’Altafulla, van sortir de la plaça del Pou amb el 3de7 amb el pilar, el 5de7 i el 4de7 amb el pilar.

Passem a la plana política. L’Ajuntament de Valls ha convocat aquest dilluns, a partir de les 17 hores, una sessió plenària extraordinària en què prendrà possessió la nova regidora del PSC, Assumpció Fernández. A més, es sotmetrà a votació la modificació de crèdit 8/2024 i la modificació de plantilla de personal i relació de llocs de treball del consistori de cara a l’exercici 2024 per incorporar el personal dels organismes autònoms de Museu de Valls, Xarxa de Cultura i Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

En l’àmbit de cultura, us recordem que des d’aquest dilluns al matí podeu adquirir les entrades soltes i els abonaments per a la nova programació de tardor dels Teatres de Valls a través de Valls.cat i presencialment a les taquilles del Teatre Principal.

I acabem amb un apunt d’esports. La Unió Esportiva Valls va perdre aquest diumenge el darrer amistós de pretemporada. Ho va fer per 0 a 1 davant l’Amposta de 2a Catalana. Un cop superada la tongada d’amistosos, el conjunt dirigit per Àlex González té la primera jornada de la Lliga Elit aquest diumenge, a partir de les 16.30 hores, a l’estadi del Vilar, davant del San Maure.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT