Derrota per la mínima (0-1) de la Unió Esportiva Valls aquest diumenge contra l’Amposta de 2a Catalana. El partit, disputat a l’estadi del Vilar, va servir perquè el conjunt d’Àlex González continués fent proves de cara a l’estrena oficial a la Lliga Elit.

Els del Montsià es van avançar al minut 12 en el marcador. A la segona part, els vallencs -amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Joel Coch- haguessin pogut empatar de penal a les acaballes. Tot i la bona oportunitat, Guillem Martínez va fallar des dels 11 metres.

La UE Valls acaba una pretemporada irregular amb 3 derrotes, 1 empat i 2 victòries. Ara és el torn de la lliga. El primer enfrontament arriba diumenge, a les 16.30 hores, a l’estadi del Vilar, contra el San Maure, un nouvingut a la categoria.