Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 17 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que dilluns al vespre a la sala d’alcaldia  hi va haver una reunió informativa amb la Federació d’Associacions de Veïns de Valls, els barris de la ciutat per on passa la línia ferroviària i l’EMD de Picamoixons.

A la trobada es van detallar les darreres novetats en relació als canvis en els serveis ferroviaris al seu pas per la ciutat, a causa de les obres que executarà Adif al túnel de Roda de Berà, a partir del proper dia 1 d’octubre.

L’alcaldessa, Dolors Farré, va informar a les entitats veïnals dels passos efectuats pel consistori en relació a aquest tema i les properes accions a emprendre.

Més qüestions. El curs polític 2024-2025 a l’Ajuntament de Valls va començar aquest dilluns després de les vacances d’estiu amb una sessió plenària extraordinària.

El ple va servir perquè la regidora del grup municipal del PSC, Assumpció Fernández, prengués possessió de l’acta en substitució de Rosa Maria Ibarra, qui va abandonar el consistori el passat mes de juny per dedicar-se exclusivament a l’activitat política des del Parlament de Catalunya.

Pel que fa a altres punts es va aprovar la modificació de crèdit 8/2024 per la incorporació de la liquidació definitiva de la participació dels ingressos de l’Estat espanyol de l’exercici 2022 i del romanent disponible de despeses generals.

D’altra banda, va tirar endavant la modificació de la plantilla de personal i la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Valls per incorporar-hi el personal dels organismes autònoms, Museu de Valls, Xarxa de Cultura i Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

Podeu recuperar tota la sessió plenària de l’Ajuntament de Valls a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

Un apunt d’educació. El proper dissabte 21 de setembre arrenca la nova temporada de les activitats en família emmarcades al Pla Educatiu d’Entorn de Valls.

La primera proposta és un taller de circ ximple adreçat a nens i nenes de 5 a 12 anys. Es farà a l’auditori Mas Miquel  de 17.30 a 19.30 hores. Les inscripcions es poden formalitzar a ensenyament@valls.cat o mitjançant el telèfon 977636004.

En l’àmbit d’Habitatge, us recordem que fins el 4 d’octubre està oberta la convocatòria per presentar les sol·licituds de subvencions per a persones arrendatàries o cessionàries d’habitatges en el terme municipal de Valls. Per a més informació us podeu adreçar a l’Oficina Local d’Habitatge (Plaça de Sant Jordi, 4) o trucar al telèfon 977 60 80 20.

I un apunt d’esports. El Taller Pablo Martínez s’ha convertit en el patrocinador de la samarreta del Club Bàsquet Valls de Tercera FEB. L’entitat ha tancat l’acord de cara a la temporada 2024-2025.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT