Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 19 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Ajuntament de Valls estrena a partir del 20 de setembre la nova campanya “Vine a les places, compra als mercats” amb l’objectiu de dinamitzar els mercats de la Roba i de la Fruita i la Verdura.

La iniciativa, que es perllongarà fins al 30 d’octubre, inclou com a regal una bossa de compra que ha dissenyat l’artista vallenca Berta Artigal. Les parades adherides repartiran unes butlletes que els clients podran segellar al fer una compra mínima de 10 euros. Per aconseguir la bossa caldrà omplir els quatre segells de la butlleta. Dues compres serà imprescindible fer-les al mercat de la Fruita i la Verdura i dues més al de la Roba.

La campanya té la intenció de donar més visibilitat als dos mercats. Un cop emplenada la butlleta amb tots els segells, s’haurà de presentar a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme del carrer de la Cort 3. Els primers 500 participants aconseguiran la bossa de regal.

VallsJove ha donat a conèixer la programació d’activitats de tardor. Es desenvoluparan entre el 24 de setembre i el 20 de desembre a l’Espai Jove de la plaça de les Escudelles.

L’equipament juvenil oferirà una variada oferta d’activitats per aquest trimestre. Entre les propostes, destaquen el concurs de fotografia pel 25N, Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les dones o la primera festa del CastaWeen, que combinarà la Castanyada i el Halloween, amb concursos de disfresses i un karaoke.

Totes les activitats són gratuïtes però requereixen d’inscripció prèvia de places i control d’aforament. Es poden formalitzar al mateix Espai Jove, el correu vallsjove@valls.cat o als telèfons 977609849 i 630476151.

I en esports,  el primer equip femení del CB Valls, el CB Valls DIC, ha tancat el fitxatge de Sheila Maeztu, provinent del TGN Bàsquet de Copa Catalunya. Maeztu té 27 anys i fa 183 cm d’alçada. La seva posició natural és d’aler pivot.

La nova jugadora de l’equip vallenc va néixer a Estella, Navarra, i va debutar com a jugadora de categoria mini al Club Baloncesto Oncineda, equip de la seva localitat i on va estar jugant fins a arribar a sènior. 

Posteriorment va fitxar pel Lagunak, de la primera divisió nacional del País Basc, amb qui va guanyar la lliga i va participar en la fase final d’ascens a LF2. Va venir a Catalunya a estudiar fisioteràpia tot fitxant pel Reus Ploms durant quatre temporades i assolint dos ascensos. Abans del TGN Bàsquet, Maeztu, va passar pel Club Bàsquet Femení Sant Adrià, equip amb què va jugar a Lliga Femenina-2 la temporada 2021-2022.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT