Mala imatge de la Unió Esportiva Valls en el primer desplaçament de la temporada a la Lliga Elit. Els blancs-i-vermells van perdre 3 a 0 aquest diumenge al camp del Castelldefels i després d’haver disputat dos enfrontaments segueixen sense veure porteria.

El matx es va caracteritzar per una sortida ofensiva ambiciosa del Castelldefels que abans del primer quart d’hora de joc ja guanyaven per 2 a 0. Tot i l’intent de capacitat de reacció dels vallencs, a l’inici de la segona part els locals van sentenciar amb el tercer gol.

El tècnic dels de l’Alt Camp, Àlex González, parla de la desconnexió de l’equip durant la primera meitat.

Un cop acabada la jornada, la UE Valls ocupa la penúltima posició de la taula classificatòria amb 1 punt. El proper partit està previst diumenge, a les 16.30 hores a l’estadi del Vilar, contra l’Atlètic Sant Just, equip que dissabte va perdre 0 a 2 davant el Vic.