Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 8 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que l’Escola de Música Robert Gerhard ha iniciat el nou curs 2024-2025 fregant les 400 places.

El programa del centre compta a més amb tallers de curta durada com el de música en família o el Taller Baldufa que dona servei a més de 200 infants de 0 a 3 anys. D’altra banda, una de les novetats d’aquest curs és la implementació d’un cor d’adults.

En l’àmbit de Participació, us recordem que ja està en marxa el període de votacions dels Pressupostos Participatius. La ciutadania podrà escollir fins el 27 d’octubre entre 29 propostes socials i mediambientals.

Les votacions es canalitzaran en línia a través de la plataforma DECIDIM.

També es pot votar als diferents punts de votació establerts, en horari de matí de 10 a 13 hores  i/o tarda de 17 a 19 hores. Aquesta setmana les urnes són al Vestíbul de l’Ajuntament (7, 8 i 10 d’octubre), Plaça 1 d’Octubre (9 d’octubre al matí), plaça dels Pins de la Xamora (11 d’octubre al matí) i al barri de les Comarques (12 d’octubre al matí).

Un apunt de solidaritat. Toca donar vida, toca rebre vida! El pròxim 8 i 9 d’octubre us convidem a donar sang i plasma a l’Hotel Class de Valls. Es pot fer els dos dies de 10 a 14 hores i 17 a 21 hores.

Pel que fa a Cultura fins al 17 d’octubre podeu participar en sorteig popular per veure la diada castellera  de Santa Úrsula des del balcó de l’Ajuntament de Valls.  Les sol·licituds es poden realitzar a través de la pàgina web del consistori o de l’Oficina de l’Atenció a la Ciutadania.

I temps per als esports. A Primera Catalana femenina, el CB Valls DIC es va imposar aquest dissabte al CB Tarragona al Joana Ballart per 61-53. Les vallenques van dominar tot el partit, que començava amb un parcial de 8-0. Domini vallenc en el primer quart i més igualtat en el segon. S’arribava al descans amb el 35-28 al marcador.

A la represa, les noies de l’Albert de Rey va mantenir una bona defensa evitant que les del CB Tarragona anotessin amb facilitat. Amb un marcador sempre favorable, el partit finalitzava amb el 61-53 per les locals.

El CB Valls DIC que segueix en la seva línia ascendent, es desplaçarà diumenge vinent al Barcelonès per enfrontar-se al Club Esportiu Joventut l’Hospitalet, que porta un balanç d’una victòria i dues derrotes en aquest inici de temporada.

Per últim i pel que fa al masculí, el CB Valls Taller Pablo Martínez, va jugar diumenge el seu últim partit amistós, previ a l’inici de la temporada a Tercera FEB, imposant-se al CB Igualada per 83-73. Els vallencs debutaran a la lliga regular dissabte vinent, al Joana Ballart, a ¾ de 7 de la tarda contra el sempre complicat Mataró Parc Boet.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT