Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 18 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dissabte 19 d’octubre,  a partir de les 19 hores, els carrers de Valls tornaran a ressonar amb el repic dels tabals amb la segona edició de la Tabalada de Santa Úrsula.

Enguany hi participaran fins a sis colles vingudes de diferents poblacions d’arreu de Catalunya. La trobada, organitzada per la Unió Anelles de la Flama, s’emmarca en els actes previs de la Fira de Santa Úrsula que tindrà lloc a la capital de l’Alt Camp el cap de setmana vinent.

El recorregut d’aquesta edició s’ha ampliat i els grups es desplegaran per més carrers del centre històric. A mig itinerari, al pas per la plaça de l’Oli, cada grup hi farà el seu toc de lluïment. Com a cloenda, al Pati, hi haurà una repicada conjunta de germanor.

Més cultura. El Centre Cultural Municipal acull aquest diumenge, a partir de les 19 hores, la representació del muntatge teatral Conqueridors.

L’argument gira al voltant de les Llums, càmera… Acció! Una comèdia que té lloc en un plató de televisió on es grava una sèrie històrica. És un rodatge esbojarrat, una producció audiovisual per a una gran plataforma.

Anem al Turisme. L’Ajuntament de Valls ha presentat la nova experiència turística que permetrà contemplar les vistes singulars de les postes de sol sobre la ciutat i tot el Camp de Tarragona des del campanar de l’Església de Sant Joan.

El primer dia d’aquesta experiència singular des de 74 metres d’alçada serà aquest dissabte i tindrà una periodicitat mensual.

La proposta inclou una visita guiada per descobrir la història d’aquest monument declarat Bé Cultural d’Interès Nacional i que estat restaurat enguany. En acabar, els assistents podran gaudir d’una copa de vi gentilesa dels cellers de la DO Tarragona i una degustació de productes d’establiments d’alimentació local.

En l’apartat d’Acció Social, ens fem ressò que aquest dissabte, de 10 a 14 hores, a la plaça del Pati, se celebrarà el Dia de la Salut Mental enguany amb el lema “És l’hora de prioritzar la salut mental a la feina”. Els actes estan organitzats per l’Associació Porta Oberta.

Al llarg del dia hi haurà sessió de zumba, actuació de dansa a càrrec de l’associació, lectura del manifest, l’alçament d’un pilar a càrrec de la Colla Joves Xiquets de Valls i una carpa informativa sobre l’entitat i la salut mental.

Temps per als esports. Comencem amb el bàsquet. Al grup C-A de Tercera FEB, el Club Bàsquet Valls Taller Pablo Martínez disputa dissabte, a les 16.30 hores, el partit corresponent a la segona jornada de lliga davant el Golf Andratx, equip que es va estrenar amb derrota contra l’Esparreguera.

Pel que fa a la Lliga Elit de futbol la Unió Esportiva Valls afronta una visita complicada al camp de la Rapitenca, equip que ve de vèncer 1 a 2 al camp de l’Horta. El matx serà diumenge, a les 12 hores; i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT