Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 21 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dilluns segueix el programa oficial de la Fira de Santa Úrsula 2024 amb un acte, a partir de les 19 hores, a la Biblioteca Popular.

L’equipament, ubicat al capdamunt del Passeig dels Caputxins, serà l’escenari de la presentació del llibre que recull les aportacions de l’11è Simposi Casteller de Catalunya editat per Cossetània Edicions dedicada a la Dificultat Comparada i els Efectes del Canvi Climàtic. L’acte estarà conduït per l’editor Jordi Ferré i el periodista casteller Carles Cortés.

Seguim amb Turisme. Aquest dissabte es va inaugurar la nova experiència turística que permet contemplar les vistes singulars de les postes de sol sobre la ciutat i tot el Camp de Tarragona des del campanar de l’església arxiprestal de Sant Joan, amb 74 metres d’alçada, el més alt de Catalunya.

L’activitat ve acompanyada d’un tastet de productes gastronòmics vallencs i una copa de vi, en una iniciativa a la que s’han afegit establiments d’alimentació de Valls i cellers de la Denominació d’Origen Tarragona.

La reserva d’aquesta experiència de tarda-vespre, a un preu de 6 euros, cal fer-la adreçant-se a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme de Valls (977 612 530 o turisme@valls.cat)

En l’àmbit de Participació, us recordem que ja ha començat el període de votacions dels Pressupostos Participatius. La ciutadania podrà escollir fins el 27 d’octubre entre 29 propostes socials i mediambientals.

Els propers dies que hi haurà habilitat el punt de votació presencial és divendres 25 d’octubre, de 10 a 13 hores, a la plaça de la Creu i dissabte 26 d’octubre, de 17 a 19 hores, a la plaça de Sant Jordi, escenari que acollirà la FiraCastells de Santa Úrsula.

Temps per als esports. Comencem amb bàsquet. A Tercera FEB, el CB Valls Taller Pablo Martínez va caure de forma clara a la pista del Golf  de Andratx per 66-54.

Els vallencs, en el seu desplaçament a les Illes  Balears, vam estar força desencertats. Ben aviat es va veure que no hi havia cap opció per als de l’Alt Camp de capgirar la dinàmica del partit, controlat en tot moment per l’equip local, sobretot en l’aspecte defensiu. Els parcials van ser de 20-9, 20-16, 10-10 i l’últim 16-19 per als de l’Alt Camp.

El CB Valls Taller Pablo Martínez rebrà el pròxim dissabte al Joana Ballart al CB Navàs Viscola, a les 18.45 hores.

I a la Lliga Elit de futbol, derrota injusta i amb polèmica arbitral per 2a 1 de la Unió Esportiva Valls al camp de la Rapitenca. Els blancs-i-vermells, que acaben la jornada en penúltima posició amb 2 punts, rebran diumenge, a partir de les 16.30 hores, el Lloret, darrer classificat.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT