Tres dels muntatges més aplaudits de la cartellera actual i amb repartiments de luxe encapçalats per Àngels Gonyalons, Ramon Madaula, Roger Coma i Mònica Glaenzel protagonitzaran la propera temporada de tardor als Teatres de Valls.

PUBLICITAT

Aquest dilluns 1 de juliol i amb el lema «si vols seure al principi, no ho deixis pel final» s’inicia la venda de l’abonament de temporada amb importants descomptes per veure «El Favor» (28 de setembre), «Conqueridors» (20 d’octubre) i «Llegat» (16 de novembre), les tres comèdies esbojarrades per gaudir al Centre Cultural Municipal incloses a la nova temporada.

Els abonaments per als tres espectacles, amb descomptes d’entre 9 i 17 euros respecte els preus de les entrades soltes, es posaran a la venda des d’avui a les taquilles del Teatre Principal. En aquest punt de venda es podran obtenir en horari intensiu fins el divendres 5 de juliol (de 12h a 14h i de 18h a 20h). Els abonaments també es podran adquirir les 24 hores del dia a través del portal web municipal www.valls.cat.

PUBLICITAT