La Firagost 2024 ha recuperat enguany l’essència i els orígens de la Fira exposició del Camp i per al camp, amb una major presència de parades de fruites i verdures dels agricultors de la comarca, al carrer de la Cort.

PUBLICITAT

Pel que fa als expositors, durant els dos dies de Fira, han ofert degustacions i productes de proximitat que els visitants han pogut tastar i comprar.

La Firagost ha estrenat enguany el primer Mercat de vins i caves de l’Alt Camp al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs. La dotzena de cellers participants en fan una valoració més que positiva després de vendre-hi unes 500 ampolles. El mercat ha permès als visitants poder conèixer cara a cara el viticultor i degustar i comprar els vins directament. Durant els dos dies de Fira es van poder tastar fins a 80 vins de la comarca.

Tot i les dificultats per motivar la participació del sector de la maquinària agrícola s’ha fomentat el producte agroalimentari amb la mostra al carrer de la Cort.

La tarda vespre del dimarts va comptar amb una gran afluència de visitants que juntament amb la diada castellera de dimecres al vespre van cloure una Firagost exitosa i situant-se com tot un referent pel sector primari, industrial, econòmic i cultural.

PUBLICITAT