L’exnadadora olímpica Andrea Fuentes, nascuda a Valls, i qui era fins ara la seleccionadora de l’equip de natació artística dels Estats Units es converteix en la nova seleccionadora espanyola.

PUBLICITAT

La vallenca Andrea Fuentes es converteix en la nova seleccionadora de l’equip espanyol de natació artística segons ha anunciat la Real Federación Española de Natación (RFEN) a través d’un comunicat.

Fuentes, qui ve de conquistar la plata als Jocs Olímpics de París com a seleccionadora dels Estats Units, substitueix la japonesa Mayuko Fujiki qui ha estat set anys al capdavant de l’equip espanyol. La catalana és una autèntica llegenda de la natació artística del nostre país i ha sigut medallista olímpica en Pequín 2008 i Londres 2012 amb tres plates i un bronce a més de 16 medalles mundials i 16 europees. El 2013 Fuentes es va retirar com a esportista i va iniciar la seva carrera com a entrenadora.

La vallenca s’embarca en aquesta aventura de la mà de la seva parella i també exgimnasta olímpic, Victor Cano. La parella ja treballava braç a bra´en la selecció dels Estats Units on van aconseguir la primera medalla olímpica del país en aquesta disciplina en trenta-dos anys.

PUBLICITAT