Només un dia per la Diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès. Una diada de màxims que en les previsions de les colles, podrien veure’s tot els castells de gamma extra de les 4 colles participants. Una actuació de Sant Fèlix que començarà pels Castellers de Vilafranca, continuarà amb la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove de Tarragona per ordre d’actuació sortejat ara fa unes setmanes a Vilafranca del Penedès.

PUBLICITAT

Les colles dels Xiquets de Valls volen anar de màxims. Per la Colla Joves dels Xiquets de Valls les previsions son el 2de9 amb folre i manilles, el 2de8 net que ja han descarregat aquesta temporada, el 4de9 net i el pilar de 8 amb folre i manilles, tot i que també tenen en cartera el 3 i el 4de9 amb folre i proves a assajos del 4de9 amb el pilar. Els de Francesc Ramón, volen estrenar a plaça el 4de9 net i el 2de9 amb folre i manilles, que ja van portar a Igualada però que va quedar en intent.

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls les previsions anirien pel 4de9 amb el pilar, el 4de9 net, el 2d8 net, el 4de9 net i el pilar de 8 amb folre i manilles. Els de Manel Urbano volen descarregar el 2de8 que ja van mostrar a la Diada de l’Arboç i el 4de9 net de la Diada del Catllar. A més, del pilar de 8 que ja van descarregar a la població del Tarragonès. Els del Portal Nou també han portat a assaig el 3de10 i tot dependrà de com trascorri una Diada de Sant Fèlix especial, després de l’anada en carro resolta aquesta setmana a la capital de l’Alt Penedès.

Per la seva, els Castellers de Vilafranca preveuen fer una de les millor actuacions de la història: 3de10 amb folre i manilles, 4de10, 9d9 i el pilar de 8. Una actuació de màxims i que els Verds porten anunciant força temps en el seu programa. Finalment, la Jove de Tarragona voldrà descarregar el 5de9 que va quedar pendent per Sant Magí i l’estrena del 4de9 amb el pilar. Els liles, a més, portaran el 2d9, el pilar de 8 amb folre i manilles que van descarregar per partida doble al Catllar i l’Arboç.

Una Diada de Sant Fèlix que podria esdevenir la millor actuació de la història, si no s’han de refer estructures i plans de les colles que volen mostrar les millors estructures i múscul a Vilafranca del Penedès. Una Diada Castellera que podreu seguir en directe a Ràdio Ciutat de Valls, aquest divendres 30 d’agost a les 12h del migdia.

PUBLICITAT