Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 10 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos  que aquest dimarts Valls celebra l’acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya i inauguració de les obres de restauració del campanar de Valls. El programa es desenvoluparà de la següent manera.

A partir de les 19 hores, al peu del campanar de Sant Joan, hi haurà la inauguració de les obres de restauració del campanar de Valls. Una hora després, a la plaça del Blat, es farà l’entrada de les dues colles vallenques i quan faltin cinc minuts per les 20.30 hores tindrà lloc el Cant de l’Himne Nacional de Catalunya “Els Segadors”, interpretat pel Suite Cor de Valls i acompanyat pel públic assistent, mentre es desplega la senyera des de l’edifici de Can Segarra. Tot seguit, les colles aixecaran simultàniament dos pilars de 5 dels quals els enxanetes desplegaran la senyera nacional.

Ja a les 20.30 hores, a la mateixa plaça del Blat, hi haurà l’actuació castellera amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Una cita, amb previsió de castells de 9 i sense descartar la gamma extra, que es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

Més 11 de setembre. L’Assemblea Nacional Valls-Alt Camp es suma a la  manifestació d’enguany, organitzada per l’ANC, Òmnium, l’AMI, el Consell de la República, la Intersindical i el CIEMEN, té com a lema “Tornem als carrers: independència”, i vol deixar clar que l’independentsme és l’únic projecte de futur per a un país més just políticament i socialment.

La mobilització serà descentralitzada en cinc ciutats: Barcelona, Tarragona, Tortosa, Lleida i Girona. Cada localirat denunciarà greuges que sofrim pel fet de pertànyer a l’Estat espanyol i que estan estretament vinculats a l’espoli continuat que viu Catalunya.

En el cas de Tarragona, on participarà l’ANC Valls-Alt Camp, el greuge serà el sistema ferroviari. La manifestació sortirà a les 16 h del passeig de les Palmeres (al capdamunt de la Rambla) per arribar a les 17 h al monument dels Herois del 1811. L’ANC de Valls organitza busos, al preu de 5 €, per desplaçar-se cap a Tarragona. La sortida és a les 15:15 hores des de l’estació de busos de la capital de l’Alt Camp. Podeu escoltar més detalls d’aquesta moguda en una entrevista que hem fet a Ràdio Ciutat de Valls a Candela Batet, coordinadora de l’ANC Valls-Alt Camp

Seguim amb Igualtat i Feminismes. La plaça de l’Oli acollirà aquest dijous 12 de setembre, a partir de les 19 hores, l’espectacle interactiu “Monòlegs a la plaça”, a càrrec de la Cooperativa Nus. L’activitat tindrà una durada d’1 hora i 30 minuts.

I acabem amb un apunt d’esports. El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó debuta aquest dimecres a fase de grups de la Lliga Catalana de 3a FEB. Ho farà, a partir de les 18.45 hores, al pavelló Joana Ballart contra l’Esparreguera.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dijous. Que passin una molt bona Diada Nacional de Catalunya.

PUBLICITAT