Primer cara a cara de Vella i Joves després de l’actuació de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. Ambdues colles van actuar aquest dimarts al vespre, a la plaça del Blat, en el marc dels actes de la vigília de la Diada Nacional.

PUBLICITAT

Una cita que va servir per retrobar-se amb els castells bàsics de 9. La Colla Vella es va anotar el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8. Totes tres estructures executades amb solvència

La Colla Joves va començar amb un intent desmuntat de 4de9 amb folre. En repetició va optar pel 4de8 amb el pilar. A la segona ronda va enlairar el 3de9 amb folre i a la tercera va tornar a desmuntar el 4de9 amb folrat. Va cloure les rondes de castells amb un 4de8.

A la ronda de pilars, Vella i Joves van optar pel pilar de 8 amb folre i manilles, espadat que en tots dos casos es va mostrar intractable.

Tot i la durada excessiva (més de tres hores), la vigília de la Diada Nacional a la capital de l’Alt Camp va ser testimoni que Vella i Joves encaren de manera intensa el tram final de la temporada.

PUBLICITAT