Nou de setmana de compromisos de les dues colles dels Xiquets de Valls per enfilar les últimes setmanes de preparació de cara al Concurs de Castells.

PUBLICITAT

La Colla Vella va tenir una matinal dura a la diada del primer diumenge de Festes de Santa Tecla a Tarragona celebrada aquest diumenge a la plaça de la Font. Els de la camisa rosada van carregar el 4de9 amb folre i el pilar i el 2de9 amb folre i manilles després del sotrac de la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès del passat 30 d’agost. Van redreçar les dues caigudes amb el 4de9 i el pilar de 7 folrats.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona va aconseguir descarregar el 2de9 amb folre i manilles de sortida després d’un intent desmuntat. Tot seguit, van carregar el primer 5de9 amb folre de l’any. Van rubricar l’actuació amb el 3de9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Els Xiquets de Tarragona van començar amb bon peu amb el 5de8, però van deixar a mitges el 3de9 amb folre a la segona ronda. A la tercera i quarta ronda es van estavellar amb el 4de9 amb folre, castell que van deixar en intent desmuntat i intent respectivament.

Els Castellers de Vilafranca van tenir una sortida ambiciosa amb el 4de9 amb folre i el pilar. A continuació, van fer un intent desmuntat de 2de9 amb folre i manilles, 3de9 amb folre, 9de8 i el pilar de 8 amb folre i manilles.

 A Altafulla, dissabte a la tarda, la Colla Joves Xiquets de Valls va portar el 4de8 amb el pilar, el 3de9 amb folre, el 4de8 i el pilar de 7 amb folre a la diada de la Festa Major petita.

Els Nens del Vendrell van bastir el 4de8, el 7de8 i el 3de8, mentre que els Xiquets de Reus van ajuntar els dos bàsics de 8 i el 5de7.

La colla amfitriona, els Castellers d’Altafulla, van sortir de la plaça del Pou amb el 3de7 amb el pilar, el 5de7 i el 4de7 amb el pilar.

PUBLICITAT