L’Ajuntament de Valls organitza aquest diumenge una acció de sensibilització per celebrar el Dia Mundial sense Cotxes. La iniciativa s’emmarca dins de la Setmana Europea de Mobilitat, que busca promoure hàbits de mobilitats més sostenibles, segurs i saludables per a tothom.

PUBLICITAT

Així, durant tota la jornada, el carrer Avenir de Valls, entre els carrers Anselm Clavé i Vallvera, serà el centre d’aquesta activitat impulsada per la regidoria de Mobilitat. A partir de les 9:00 h del matí i fins a les 19:00 h de la tarda, es restringirà el trànsit rodat en aquest tram per tal de convertir-lo en un espai de trobada i activitats lúdiques per a tots els públics, especialment per als més petits

L’objectiu d’aquesta mesura és conscienciar la ciutadania sobre la importància de reduir l’ús del vehicle privat en favor de mitjans de transport més sostenibles com caminar, anar en bicicleta o utilitzar el transport públic.

Amb aquesta acció, la capital de l’Alt Camp s’adhereix a les més de 2.000 ciutats d’arreu d’Europa que participen en el Dia Mundial sense Cotxes.

PUBLICITAT