Arriba l’hora de la veritat. Després de set setmanes de pretemporada, la Unió Esportiva Valls arrenca aquest cap setmana la competició oficial a la Lliga Elit contra el San Mauro, un nouvingut a la categoria.

PUBLICITAT

Els blancs-i-vermells, dirigits pel tarragoní Àlex González, afronten la nova temporada amb mitja plantilla renovada i la il·lusió de consolidar-se en una màxima competició del futbol català que preveu que sigui d’allò més exigent.

El nou Valls de González compta amb 25 jugadors, tretze dels quals són noves incorporacions. El primer rival a la Lliga Elit és el San Mauro, conjunt que la temporada passada estava a 1a Catalana.

El balanç de la pretemporada dels de l’Alt Camp ha estat irregular amb dues victòries, un empat i tres derrotes. Tot i això, el cos tècnic veu la plantilla amb energia i capaç de sumar els tres primers punts del curs.

El matx entre la UE Valls i el San Mauro es disputarà diumenge,  a partir de les 16.30h, a l’estadi del Vilar. També es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT