Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 23 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que Famílies vallenques  van gaudir aquest diumenge al matí d’activitats familiars en un tram del carrer Avenir, amb motiu del Dia Mundial Sense Cotxes. Amb aquesta iniciativa, la ciutat es va sumar a les més de 2.000 ciutats d’arreu d’Europa que participen en aquesta jornada que es va englobar en la Setmana Europea de la Mobilitat que va tenir lloc del 16 al 22 de setembre.

Temps per als castells. La Colla Joves Xiquets de Valls manté la condició de gamma extra a la diada de la Mercè de Colles Convidades de Barcelona. Els del carrer d’en Gassó van descarregar aquest diumenge a la plaça de Sant Jaume el sisè pilar de 8 amb folre i manilles. També es van anotar el 3de9 amb folre, dos intents desmuntats de 4de9 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el 2de8 amb folre.

Els Minyons de Terrassa van sortir de l’actuació amb el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre i el 5de8. Pel que fa la colla amfitriona, els Castellers de Barcelona van completar el 3de8, el 7de8 després d’un intent desmuntat i el 4de8.

El dia anterior, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va actuar al local social. La suspensió de la diada de l’Albert Salvany de Vilanova i la Geltrú va fer que els rosats fessin la diada prevista a la seva seu. Una cita per rodar els castells de 8 amb el 4de8, el 4de8 amb el pilar i el 3de8.

Seguim amb castells. S’han obert les inscripcions per participar en el sorteig popular per veure la diada castellera de Santa Úrsula del proper 27 d’octubre des de l’Ajuntament. Les persones interessades podran realitzar, a partir d’aquest dilluns 23 de setembre, la sol·licitud online a través del portal web municipal o bé fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El 18 d’octubre tindrà lloc el sorteig on s’escollirà qui podrà veure des de la Casa de la Vila la mare de totes les diades. En total, se sortejaran sis invitacions dobles.

Ara torn dels esports. Comencem amb futbol. La Unió Esportiva Valls va empatar sense gols aquest diumenge contra el San Mauro. El partit, jugat a l’estadi del Vilar, va tenir una bona primera part dels locals, però en canvi els visitants van créixer després del descans. Després d’aquest primer punt sumat, l’equip dirigit per Àlex González visita el proper diumenge el camp del Castelldefels, equip que la temporada passada estava a 3a RFEF. El matx es disputarà a partir de les 12 del migdia.

Més futbol. A 3a Catalana, l’Atlètic de Valls va debutar amb victòria per 0 a 2 en el derbi comarcal contra l’Alcover. L’equip dirigit per Raül Fernández torna a jugar dissabte, a partir de les 18.30 hores, a l’estadi del Vilar, davant el Vendrell.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT