A Primera Categoria Catalana femenina, el CB Valls DIC ha debutat aquest dissabte al Joana Ballart, en primer partit de lliga, amb una clara victòria davant del CB Sant Josep Obrer, per 57-32.

PUBLICITAT

Les vallenques s’han mostrat molt superiors durant tot el partit, sense donar cap opció a les rivals. Així, els quatre parcials han caigut de banda de les noies de l’Albert del Rey: 16-10 i 12-9 en els primers dos primers períodes, anant als vestidors amb un 28-19 a l’electrònic. A la represa, el CB Valls DIC ha sortit amb ganes de sentenciar ben aviat el partit, amb parcials de 14-5 i 15-8. Resultat final, doncs, de 57-32 a favor d’un CB Valls DIC molt superior i molt encertat de cara a cistella, amb sis triples i un percentatge del 72% en els tirs lliures. La jugadora més destacada de les vallenques ha estat la Núria Vilamajor, amb 18 punts.

El cap de setmana vinent el CB Valls DIC visitarà la pista del Manresa CBF, equip que ve de guanyar aquest cap de setmana al CB Morell a domicili per un, també contundent, 54-73

PUBLICITAT