El Club Bàsquet Valls Taller Pablo Martínez s’enfrontarà al Barça B en els quarts de final de la Lliga Catalana de 3a FEB després de quedar com a millor segon a la fase de grups.

PUBLICITAT

L’enfrontament amb el conjunt blaugrana serà aquest dimecres, a partir de les 20 hores, al pavelló Joana Ballart. En aquesta ocasió, com va succeir fa dues temporades a l’antiga Lliga EBA, els blancs-i-vermells exerciran d’equip visitant.

Aquest pas endavant dels de Víctor Neila arriba després d’una derrota el passat diumenge per 64 a 62 contra el Castelldefels en l’últim enfrontament de la fase de grups.  Els del Baix Llobregat van dominar els dos primers quarts arribant al descans amb un 40-31 a l’electrònic.

A la represa, els de l’Alt Camp van sortir més intensos, sobretot en defensa; d’aquesta manera, el CB Valls Taller Pablo Martínez va guanyar el tercer i l’últim període. La reacció, però, no fou suficient per capgirar el resultat final de 64 a 62. El jugador més destacat dels vallencs  va ser Gonzalo Baltà, amb 19 punts i 5 assistències.

PUBLICITAT