Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimarts 24 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que el passat divendres 20 de setembre es va impartir un curs sobre igualtat de tracte i no discriminació, organitzat per l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-discriminació de la Generalitat, al personal de serveis de manteniment i consergeria de l’Ajuntament i els OOAA a Vallsgenera.

L’activitat formativa està inclosa en el Pla de Formació Interna de l’Ajuntament amb caràcter obligatori per a tot el personal i els seus organismes autònoms.

Aquest curs vol formar al personal de l’administració sobre les bases teòric-pràctiques de la llei d’igualtat de tracte i no discriminació, sensibilitzar respecte als prejudicis en el tracte a la ciutadania diversa així com donar a conèixer el procediment sancionador i el deure d’intervenció.

Temps per als esports amb el bàsquet. El Club Bàsquet Valls Taller Pablo Martínez s’enfrontarà al Barça B en els quarts de final de la Lliga Catalana de 3a FEB després de quedar com a millor segon a la fase de grups.

L’enfrontament amb el conjunt blaugrana serà aquest dimecres, a partir de les 20 hores, al pavelló Joana Ballart. En aquesta ocasió, com va succeir fa dues temporades a l’antiga Lliga EBA, els blancs-i-vermells exerciran d’equip visitant.

Aquest pas endavant dels de Víctor Neila arriba després d’una derrota el passat diumenge per 64 a 62 contra el Castelldefels en l’últim enfrontament de la fase de grups.  Els del Baix Llobregat van dominar els dos primers quarts arribant al descans amb un 40-31 a l’electrònic.

A la represa, els de l’Alt Camp van sortir més intensos, sobretot en defensa; d’aquesta manera, el CB Valls Taller Pablo Martínez va guanyar el tercer i l’últim període. La reacció, però, no fou suficient per capgirar el resultat final de 64 a 62. El jugador més destacat dels vallencs  va ser Gonzalo Baltà, amb 19 punts i 5 assistències.

I a Primera Categoria Catalana femenina, el CB Valls DIC va debutar aquest dissabte al Joana Ballart, en primer partit de lliga, amb una clara victòria davant del CB Sant Josep Obrer, per 57-32.

Les vallenques es van mostrar molt superiors durant tot el partit, sense donar cap opció a les rivals. Així, els quatre parcials van caure de banda de les noies de l’Albert del Rey: 16-10 i 12-9 en els primers dos primers períodes, anant als vestidors amb un 28-19 a l’electrònic. A la represa, el CB Valls DIC va sortir amb ganes de sentenciar ben aviat el partit, amb parcials de 14-5 i 15-8. Resultat final, doncs, de 57-32 a favor d’un CB Valls DIC molt superior i molt encertat de cara a cistella, amb sis triples i un percentatge del 72% en els tirs lliures. La jugadora més destacada de les vallenques va ser la Núria Vilamajor, amb 18 punts.

El cap de setmana vinent el CB Valls DIC visitarà la pista del Manresa CBF, equip que ve de guanyar aquest cap de setmana al CB Morell a domicili per un, també contundent, 54-73.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT