Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dimecres 25 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que les primeres entrades de la ciutat ja tenen instal·lats els senyals “Valls lliure de violències masclistes i lgbtifòbiques».

Aquest passat dimarts al matí la regidora d’Igualtat i Feminismes, Dèbora Fernández, i la tècnica d’Igualtat, Anna Garcia, n’han fet la presentació. Aquesta no és tan sols una acció més de la regidoria, sinó un símbol per a la ciutat, que demostra un compromís ferm. Durant aquests mesos es presentaran diverses actuacions que des de la regidoria d’Igualtat i Feminismes, en coordinació amb altres regidories de l’Ajuntament, es duran a terme per sensibilitzar i prevenir vers les violències lgbtifòbiques.

En l’apartat de successos, ens fem ressò que la Guàrdia Civil de Tarragona va portar a terme aquest dimarts una operació contra una organització criminal assentada a Catalunya dedicada al tràfic de drogues, concretament de marihuana.

En l’operació hi van participar nombroses unitats que van realitzar entrades i registres autoritzats per l’Autoritat Judicial en poblacions del Camp de Tarragona com Alcanar, Valls, Cunit i Riudoms. A més, també hi va haver entrades a Barcelona, Sant Adrià de Besós, Montornès del Vallès i Manlleu.

Es van practicar detencions i la confiscació de diners així com substàncies estupefaents. La causa està subjecta al Secret de les Actuacions.

Parlem de Solidaritat. El Kursaal de Valls acull aquest proper dissabte 28 de setembre, a partir de les 21 hores, l’acte solidari “El sopar de la fam”, a benefici de Mans Unides amb la finalitat de sensibilitzar i finançar projectes de desenvolupament als països del sud.

En Cultura, us recordem que la plaça Pere Català i Roca acollirà, el pròxim 4 d’octubre a les 19 hores, la presentació del vuitè colom de l’enciclopèdia castellera, que comptarà amb una tertúlia amb periodistes castellers. El tema del volum són les places.

Anem a la llengua. Òmnium Cultural organitza, enguany, més de 60 sopars a ciutats i pobles d’arreu dels Països Catalans per commemorar l’Any Estellés i reivindicar la llengua catalana com un dels nervis de la nació. Entre aquests sopars, el que tindrà lloc a Valls el 27 de setembre. L’acte se celebrarà a la sala de la Cooperativa Agrícola i anirà acompanyat per diverses actuacions de les Artistes del 2n Pis.

En l’àmbit de Comerç, us recordem que  fins al 30 d’octubre us convidem a participar en la campanya “Comprar al mercat té premi, on hi ha l’opció de guanyar bosses de compra dissenyades per l’artista vallenca Berta Artigal. Podeu consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Valls.

I un apunt d’esports. Aquest dimecres, a partir de les 20 hores, el Club Bàsquet Valls Taller Pablo Martínez disputa al pavelló Joana Ballart el partit de quarts de final corresponent a la Lliga Catalana de 3a FEB contra el Barça. Els de Víctor Neila confien amb l’esperit màgic de la catedral del bàsquet del Camp de Tarragona per classificar-se per la final a 4 d’aquesta competició. Un CB Valls – Barça B que es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT