Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dijous 26 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que la setmana passada es van reprendre les activitats al Serveis d’Intervenció Socioeducativa que es porten a terme en diferents municipis de la comarca de l’Alt Camp.

Els SIS són uns recursos/equips preventius, que donen resposta a les necessitats d’intervenció socioeducativa en els casos de risc de desprotecció, amb caràcter diürn i no residencial, i que permeten actuar preventivament i evitar la separació de l’infant o adolescent de la seva família i del seu entorn habitual, a fi de treballar les seves necessitats en l’entorn comunitari.

Durant el present curs es realitzaran activitats itinerants als municipis de Nulles, Puigpelat i Vallmoll, a més dels municipis d’Alcover, El Pla de Santa Maria i Vila-rodona.

L’activitat comença atenent un total de 114 menors i famílies de la comarca.

Per altra banda, també s’han iniciat les activitats en diferents serveis de Temps per Cures. El programa Temps per Cures (TxC) és un programa que mira de garantir serveis de cures fora del temps escolar, destinats a infants i adolescents de 0 a 16 anys.

El programa pretén avançar en el dret a les cures, el dret al temps i en el reconeixement i la professionalització dels treballs de cures i també en la corresponsabilització dels homes en la cura dels infants.

Un apunt de solidaritat. Les parròquies de Sant Joan i de El Lledó juntament amb L’ONG Mans Unides i amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzen el Sopar de la Fam, a benefici d’aquesta ONG, per contribuir a frenar la desigualtat que pateixen moltes comunitats dels països del Sud global.

El benefici anirà destinat a l’acompanyament del projecte de desenvolupament: Reducció de la violència contra les dones i el maltractament infantil a Ciutat Sandino (Nicaragua).

Serà el dissabte28 de setembre a les 21:00h a la Sala Kursaal. El donatiu solidari és de 12€ (menors de 10 anys 6€).

Al acabar el sopar hi haurà una actuació musical a càrrec del cantant “Aleix Quiril”, d’Alcover.

En l’apartat de successos, l’Ajuntament de Valls informa que s’ha detectat que una persona es fa passar per un operari d’una companyia subministradora d’electricitat amenaçant a empreses de la demarcació de tallar el servei si no es paguen uns suposats rebuts pendents.

Es tracta d’una estafa i en cap cas s’ha de pagar res ni en metàl·lic ni via transferència.

Per a més informació o per avisar, us podeu posar en contacte amb la Policia Local 977 60 13 13.

I acabem amb esports. El Club Bàsquet Valls Taller Pablo Martínez es va acomiadar aquest dimecres de la Lliga Catalana de 3a FEB després de perdre l’enfrontament de quarts de final davant el Barça B per 69 a 60. A falta de dues setmanes per començar la competició oficial, els de Víctor Neila encara disputaran un partit amistós el proper 6 d’octubre contra l’Igualada.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT