La setmana passada es van reprendre les activitats als Serveis d’Intervenció Socioeducativa que es porten a terme en diferents municipis de la comarca de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Els SIS són uns recursos/equips preventius, que donen resposta a les necessitats d’intervenció socioeducativa en els casos de risc de desprotecció, amb caràcter diürn i no residencial, i que permeten actuar preventivament i evitar la separació de l’infant o adolescent de la seva família i del seu entorn habitual, a fi de treballar les seves necessitats en l’entorn comunitari.

Durant el present curs es realitzaran activitats itinerants als municipis de Nulles, Puigpelat i Vallmoll, a més dels municipis d’Alcover, El Pla de Santa Maria i Vila-rodona.

L’activitat comença atenent un total de 114 menors i famílies de la comarca.

Per altra banda, també s’han iniciat les activitats en diferents serveis de Temps per Cures. El programa Temps per Cures (TxC) és un programa que mira de garantir serveis de cures fora del temps escolar, destinats a infants i adolescents de 0 a 16 anys.

El programa pretén avançar en el dret a les cures, el dret al temps i en el reconeixement i la professionalització dels treballs de cures i també en la corresponsabilització dels homes en la cura dels infants.

PUBLICITAT