Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 30 de setembre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dilluns, a partir de les 17 hores, tindrà lloc la sessió plenària ordinària del mes de setembre amb una moció presentada pel grup municipal de la CUP per potenciar l’habitatge públic a la ciutat.

A l’ordre del dia del ple també hi consta donar compte de l’informe d’execució pressupostària corresponent al segon trimestre del 2024,  canvi de portaveu al grup municipal del PSC, proposta de nomenament al representant de la Fundació Anespro, l’aprovació del compte general del 2023 i la modificació del Pla de Mesures Antifrau de l’Ajuntament de Valls.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe a través de Ràdio de Ciutat de Valls.

Parlem d’Economia. L’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de Valls va celebrar el passat dijous 26 de setembre la seva assemblea anual per presentar el Pla d’Acció per al següent exercici i les activitats dutes a terme. D’altra banda, es van presentar els resultats del projecte de l’estudi de viabilitat per una possible comunitat energètica al Polígon.

En l’apartat de successos, destaquem que l’Ajuntament de Valls informa que s’ha detectat una persona que una persona es fa passar per un operari d’una companyia subministradora d’electricitat amenaçant a empreses de la demarcació de tallar el servei si no es paguen uns suposats rebuts pendents.

Es tracta d’una estafa i en cap cas s’ha de pagar res ni en metàl·lic ni via transferència. Per a més informació o per avisar, us podeu posar en contacte amb la Policia Local 977 60 13 13.

Anem a la Cultura. Fins al 25 d’octubre es pot enviar la informació de les activitats organitzades pels diferents agents culturals durant la celebració de Nadal a Valls, que tindrà lloc del 29 de novembre al 6 de gener. Podeu consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Valls.

També us recordem fins al 30 d’octubre us convidem a participar en la campanya “Comprar al Mercat té premi”, on podreu guanyar bosses de compra dissenyades per l’artista vallenca Berta Artigal. També podeu consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Valls.

I en esports, la Unió Esportiva Valls va caure 3 a 0 davant el Castelldefels en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Elit. Els blancs-i-vermells acaben el cap de setmana en penúltima posició amb 1 punt. El proper enfrontament serà diumenge, a les 16.30 hores, contra l’Atlètic Sant Just, equip que dissabte va perdre per 0 a 2 davant el Vic.

En futbol, també ens fem ressò del triomf per 3 a 1 de l’Atlètic de Valls davant el Vendrell en partit corresponent a la segona jornada del grup 16 de 3a Catalana. El conjunt de Raül Fernández ha sumat els 6 punts en joc i ocupa la tercera posició de la taula classificatòria empatat amb el Torredembarra i el Sant Pere i Sant Pau.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins  demà.

PUBLICITAT