A Primera Catalana femenina, el CB Valls DIC s’ha imposat aquest dissabte al CB Tarragona al Joana Ballart per 61-53. Les vallenques han dominat tot el partit, que començava amb un parcial de 8-0. Domini vallenc en el primer quart i més igualtat en el segon. S’arribava al descans amb el 35-28 al marcador.

PUBLICITAT

A la represa, les noies de l’Albert de Rey va mantenir una bona defensa evitant que les del CB Tarragona anotessin amb facilitat. Amb un marcador sempre favorable, el partit finalitzava amb el 61-53 per les locals.

El CB Valls DIC que segueix en la seva línia ascendent, es desplaçarà diumenge vinent al Barcelonès per enfrontar-se al Club Esportiu Joventut l’Hospitalet, que porta un balanç d’una victòria i dues derrotes en aquest inici de temporada.

Per últim i pel que fa al masculí, el CB Valls Taller Pablo Martínez, va jugar diumenge el seu últim partit amistós, previ a l’inici de la temporada a Tercera FEB, imposant-se al CB Igualada per 83-73. Els vallencs debutaran a la lliga regular dissabte vinent, al Joana Ballart, a ¾ de 7 del vespre contra el sempre complicat Mataró Parc Boet.