L’Ajuntament de Valls posarà en marxa aquest mes d’octubre diferents accions de promoció de la igualtat i de relacions lliures a escoles i instituts.

PUBLICITAT

Els tallers relacionats amb Igualtat i Educació s’oferiran a 1.200 alumnes. N’hi haurà d’educació afectivo-social, de prevenció de bullying i de masculinitats igualitàries. La regidora d’Igualtat i Feminismes, Dèbora Fernández, exposa quines són les pretensions.

Una altra acció que cal destacar és l’anomenada Taula de Coeducació, espai on participen docents referents de gènere, igualtat o valors dels centres de secundària del municipi així com personal tècnic d’Educació i d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls.

L’objectiu d’aquest espai és compartir les iniciatives que cada centre d’educació de secundària duu a terme en relació a la promoció de la igualtat, la diversitat de gènere i la prevenció de les violències masclistes i fer propostes conjuntes.

Finalment, també es convocarà la desena edició dels Premis Dolors Vives i Rodon amb la finalitat d’incorporar la perspectiva de gènere en actuacions de formació i recerca o sensibilització.

PUBLICITAT