La temporada 2024-2025 de les Nits de Clàssics dels Amics de la Música de Valls i les Joventuts de l’Alt Camp dona el tret de sortida aquest diumenge amb quatre concerts concentrats en un mateix dia per homenatjar la veu.

PUBLICITAT

El Teatre Principal serà l’escenari, a partir de les 11 del matí i fins a primera hora del vespre, de les actuacions de la soprano Èlia Farreras i el pianista Lucas Huber Sierra; Carles i Sofia Piano Duo; el baríton Elías B. Arranz i el pianista David Malet; i “La gesta dels estels” amb el tenor David Alegret i Rubén Fernández Aguirre, al piano.

Una nova programació que combinarà música antiga, clàssica, del romanticisme i amb algunes pinzellades de jazz i el món contemporani. Una de les novetats del nou curs serà que la majoria de les propostes es concentraran en cap de setmana en comptes de dijous al vespre per arribar a un públic més familiar. Ho explica Roger Padullés, president dels Amics de la Música de Valls.

Al llarg de la temporada, hi ha previst que es puguin veure l’òpera Carmen, el concert participatiu “Cantem” amb un rèquiem de Gabriel Fauré i el projecte de segell local “Ilse”

PUBLICITAT