La programació de la Fira de Santa Úrsula de Valls 2024 ja és oficial. Els actes començaran  el divendres 18 d’octubre i s’allargaran fins diumenge 27 d’octubre amb l’actuació de les dues colles dels Xiquets de Valls a la plaça del Blat.

PUBLICITAT

A banda de la diada castellera, que coincideix enguany amb efemèrides de grans gestes castelleres dels segle XX i XXI, la FiraCastells i la FiraCanalla a la plaça de Sant Jordi i el Simposi Casteller de Catalunya al Museu Casteller tornaran a ser les propostes més rellevants. La regidora de Cultura, Laia Castells, referma el paper destacat que tindrà el fet casteller.

La cloenda de la fira, prevista per diumenge 27 d’octubre al vespre, comptarà, a més de la desenfaixada a càrrec de l’ambaixador dels Xiquets de Valls Xavier Grasset, amb l’actuació  de la muixeranga dels Negrets de l’Alcúdia.

Els actes de cultura popular i foc, l’espectacle 8 Dones del Grup del Teatre Principal, el tribut Serrat i Sabina amb Ernest Bertran o el concert dels 30 anys del grup Bufalodre completen el programa.

PUBLICITAT