Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest divendres 11 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que alumnat de 3r d’ESO del Col·legi Claret i veïns i veïnes del barri Alt Camp de Valls han iniciat aquest curs una nova activitat intergeneracional, en el marc de les accions de dinamització i potenciació de xarxes socials als diferents barris de la ciutat. Aquestes activitats estan promogudes per la regidoria d’Acció Social i Comunitària de l’Ajuntament de Valls per tal de fomentar la participació activa i la inclusió social del col·lectiu de la gent gran.

Així, les persones grans del Barri Alt Camp han estat treballant en la reminiscència dels jocs de la seva infantesa i han preparat tot un seguit d’activitats per tal que els joves descobreixin jocs tradicionals d’altres èpoques. Està previst que cada dimarts l’alumnat del Claret participi en aquestes trobades amb el veïnat.

En l’àmbit de Participació, destaquem que ja ha començat el període de votacions dels Pressupostos Participatius. La ciutadania podrà escollir fins el 27 d’octubre entre 29 propostes socials i mediambientals.

Aquest divendres a la tarda la carpa de votació estarà instal·lada al barri del Fornàs i dissabte, de les 12 a les 14 hores, al barri de les Comarques.

Parlem de castells. Les dues colles dels Xiquets de Valls tenen compromís aquest cap de setmana. La Colla Vella actua dissabte, a les 18 hores, al Pla de la Seu de Tarragona, al costat dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Castellers de Sabadell. Pel que fa la Colla Joves serà diumenge, a les 13 hores, a la plaça Vella del Vendrell, en el marc de la Fira de Santa Teresa acompanyada dels Nens locals i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Temps per als esports.  El Club Bàsquet Valls Taller Pablo Martínez arrenca aquest cap de setmana la Tercera FEB. El  primer rival és el Mataró Parc Boet, equip que la temporada passada va jugar el play off d’ascens. El partit es disputarà dissabte, a les 18.45 hores, al pavelló Joana Ballart.

Estrena exigent del CB Valls al pavelló Joana Ballart contra un conjunt maresmenc, el qual també vol mirar amunt des de bon començament de temporada. Els blancs-i-vermells, que venen de derrotar l’Igualada en el darrer amistós de pretemporada, confien que el suport de l’afició els serà clau per sumar el primer triomf del curs.

El CB Valls afronta una temporada en què manté bona part del bloc de l’any passat. A més, s’ha reforçat amb jugadors de talla com Marc Buscail, Artur Alaminos i Ander Garcia Martínez.

I en futbol, la Unió Esportiva Valls es desplaça aquest cap de setmana al camp del Vic, colíder de la Lliga Elit i amb la moral alta després de superar la primera eliminatòria de la Copa del Rei. El matx es disputarà dissabte, a les 16 hores, a l’estadi Hipòlit Planàs. També es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

Els blancs-i-vermells, amb dos empats i una derrota, es plantegen assaltar l’Hipòlit Planàs i sorprendre uns vigatans que aquest dijous van rebre la notícia que s’enfrontaran a l’Atlètic de Madrid de 1a Divisió en la següent ronda del torneig del KO.

Els de l’Alt Camp no podran comptar amb Riki de Antonio, Rabassó i Jordi Prades per lesió. També hi ha el dubte d’última d’Arnau Miró.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins dilluns. Que passin un molt bon cap de setmana.

PUBLICITAT