A Tercera FEB, aquest dissabte passat el CB Valls Taller Pablo Martínez s’estrenava davant de la seva afició tot imposant-se al Mataró Parc Boet amb una treballadíssima victòria per 84-77.

Els mataronins van sortir al parquet del Joana Ballart com a un tornado, imposant la seva força física en el rebot i en totes les pilotes dividides, i amb un enorme encert anotador. Els dos primers quarts, amb diferències de fins a 15 punts per als visitants, feia preveure que el partit seria un viacrucis per als vallencs. 38-50, al descans.

A la sortida de vestidors va començar la reacció dels de Víctor Neila, més intensos en el rebot i tancant millor les línies de passada dels de Mataró, que semblava que jugaven de memòria. Cal recordar que el Mataró Parc Boet, enguany reforçat amb molt bons fitxatges, va estar molt a prop de l’ascens de categoria la temporada passada. S’arribava al final del tercer quart amb el 56-65 a l’electrònic.

A l’últim període el Joana Ballart va tornar a ser el de les grans ocasions. Comunió perfecta entre afició, que no va parar d’animar els seus i de pressionar els rivals, i uns jugadors que es van conjurar per canviar definitivament la dinàmica del partit.

El vendaval, ara, era blanc-i-vermell. Transicions ràpides, sense donar cap rebot per perdut i un treball defensiu gairebé perfecte. I tot això, amb una espectacular millora en el tir. Al final, victòria del CB Valls Taller Pablo Martínez per 84-77 contra un excel·lent rival. Una victòria aconseguida gràcies als ajustos tècnics i a l’entrega de tot l’equip, però difícilment assolible sense una afició, un cop més, espectacular.

El CB Valls Taller Pablo Martínez viatjarà el cap de setmana vinent a l’illa de Mallorca per enfrontar-se al Club Baloncesto Andratx.