Bon dia! Desperteu-vos que les campanes de Sant Joan fa estona que toquen i aquest és l’Infopòdcast de Valls d’aquest dilluns 14 d’octubre.

PUBLICITAT

Comencem el nostre capítol informatiu explicant-vos que aquest dilluns, a partir de les 17 hores, s’ha convocat una sessió plenària extraordinària amb l’únic punt de l’ordre del dia de proposta de modificació de les ordenances fiscals número 1, 2, 4, 11, 15, 16 i 31. Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

En l’àmbit de Salut, us destaquem que el Patronat Municipal d’Esports ha impulsat el nou programa per promoure l’activitat física entre la gent als parcs de salut a l’aire lliure de Valls. Hi hagut rècord d’inscrits amb gairebé un centenar de participants que es desenvolupa a les instal·lacions situades a cinc barris de la ciutat. A més, enguany s’ha estrenat un nou parc al barri de Sant Josep Obrer.

Seguim amb un apunt de l’àrea d’Acció Social i Comunitària. Aquest dijous 17 d’octubre, a partir de les 17 hores, la plaça del Blat acollirà el concert de Gent Gran amb cançons dels 70-80 i actuals a càrrec de Som Tres.

En l’àmbit de Participació, us recordem que ja ha començat el període de votacions dels Pressupostos Participatius. La ciutadania podrà escollir fins el 27 d’octubre entre 29 propostes socials i mediambientals.

Aquest  dilluns  al matí la carpa de votació estarà instal·lada al Institut Narcís Oller.

Temps per als castells. Una setmana després de la disputa del Concurs de Castells, les dues colles dels Xiquets de Valls han tornat a les places.

Al Vendrell, diumenge al migdia, la Colla Joves va completar el 3de9 amb folre, el 4de8 amb el pilar, el 2de8 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

El millor resultat de la diada de la capital del Baix Penedès se’l va anotar la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb el 2de9 amb folre i manilles, el 4de9 amb folre i el pilar carregat, el 3de9 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

Els amfitrions, els Nens del Vendrell, van sortir de plaça amb el 7de8, el 4de9 amb folre i el 3de8.

El dia anterior a la tarda, al Pla de la Seu de Tarragona, la Colla Vella va apostar pel 4de8, el 4de8 amb el pilar, el 3de8 i el pilar de 6.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau va cloure una temporada exitosa amb el 3de8, el 5de7 i el 4de7 amb el pilar. Pel que fa els Castellers de Sabadell van ajuntar la segona clàssica de 8 de l’any amb el 4de8, el 3de8 després d’un intent desmuntat i el 2de7.

Temps per als esports.  A Tercera FEB de bàsquet, aquest dissabte passat el CB Valls Taller Pablo Martínez s’estrenava davant de la seva afició tot imposant-se al Mataró Parc Boet amb una treballadíssima victòria per 84-77. Els de l’Alt Camp viatjaran el cap de setmana que ve a l’Illa de Mallorca per enfrontar-se al Club Baloncesto Andratx. El matx es disputarà dissabte a les 16.30 hores.

A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls va caure per 2 gols a 1 contra el Vic en partit corresponent a la quarta jornada. Els vallencs, que ocupen la penúltima posició de la taula classificatòria, visitaran diumenge, a les 12 hores, el camp de la Rapitenca.

I això és tot per avui.  L’Infopòdcast Valls és una coproducció de Ràdio Ciutat de Valls i La Xarxa de Comunicació Local. Moltes gràcies per la seva atenció i fins demà.

PUBLICITAT